Thursday, March 5, 2015

Harver Health Insurance Group Tokyo News på 6 tips for å kjøpe helseforsikring gi ikke deg en migreneMer enn 8 millioner mennesker er registrert i helseforsikring gjennom regjeringen markedet, ifølge US Department for Health and Human Services. (Alex Williamson/Ikon bilder/Corbis)


Hvis du ikke har tenkt på helsevesenet dekning i 2015, nå er tiden. For planer i regjeringen exchange må du registrere av 15 desember for at dekning å starte 1 januar. Og med flere nye og kommende endringer i planer og forskrifter, gjeldende plan kan ikke lenger være det beste alternativet.

"Selv om du hadde dekning i år som du var veldig fornøyd med, det er en god idé å gå tilbake til markedet for å se hvilke alternativer du har," sier Rachel Klein, direktør for organisatorisk strategi for familier USA, en nonprofit forbruker helsevesenet advocacy gruppe. "I de fleste markedsplasser, fordeler og priser endret mye."

Hvis du er en av de 17 prosentene av amerikanere uten helseforsikring, kan høyere straffer gi deg ekstra insentiv til å melde i år. I 2015 går avgiften for å være uforsikret opp til 2 prosent av din inntekt, versus 1 prosent i 2014. (Noen er unntatt fra straffen.)

Men du trenger ikke å tilbringe timer knaser tall, forbannet på datamaskinen og lidelse gjennom byråkratiet-indusert hodepine å finne riktig helse forsikring for deg og din familie. Yahoo helse snakket med helseforsikring innsidere å lære måter å forenkle søket, spare penger og beskytte din helse i det kommende året.

Beware av klistremerke sjokk

"Mange mennesker bare se på den månedlige premien og glem å se på andre kostnader," sier Klein. "Så når de går til legen for første gang det året, copayments er høyere enn de ventet dem til å være, eller egenandel er mye høyere. Tenker tilbake på det siste året: hvor mange resepter du fylle månedlig? Hvor ofte du ser legen? Velge en plan med en høyere månedlig premie kan spare deg penger samlet ved å dekke mer av kostnadene.

Jakte ned dette skjulte linjeelementet

Premie, copayments og coinsurance, det er en flere store tall å vurdere: årlige lomme grensen, sier Carrie McLean, en helseforsikring ekspert med eHealthInsurance.com. Hvis du bryter benet eller din datter trenger henne vedlegg fjernet, vil du sannsynligvis blåse gjennom din egenandel og måtte betale for en viss prosent av (kalt coinsurance). Heldigvis begrense helseplaner det totale beløpet du må betale i ett år. Når du har truffet at cap, kalt årlig beløp betalt grensen, seg helseforsikring tar av resten. Grensen kan variere alt fra $500 til $ 10 000 eller mer, så det er lurt å ta en titt og spør deg selv, "I en nødssituasjon, ville jeg kunne komme opp med det?"

Angi informasjonen på nytt

Første skritt bør alle gjøre når forsikring er å gå til healthcare.gov og angi informasjonen å se om du kvalifiserer for økonomisk hjelp betale for forsikring, og hvis så, hvor mye hjelp du får, Klein sier. Hvis du ikke tar dette trinnet, vil du automatisk få samme beløp du mottok i fjor (hvis noe). Men endringene i markedet betyr at du kan kvalifisere deg for mer hjelp, selv om din finansielle status ikke er endret.

Vurdere andre typer økonomisk hjelp

Hvis inntekten er under 250 prosent av føderale fattigdomsgrensen ($39,325 for en familie på to), kan du få ekstra hjelp med egenandeler og copayments, som kalles kostnad-deling reduksjon. Dette er forskjellig fra subsidier som hjelpe oppveie kostnadene for premium (beløpet du betaler hver måned). "Du må kjøpe en sølv plan for å få som hjelper, men det gjør kostnadene for å få helsetjenester mye rimeligere," sier Klein.

Hvis du elsker din doc...

Sørg for å kontrollere at han eller hun er i forsikring nettverket. "En stor feil som folk gjorde i fjor er de bare så på prisen på planen, og de ikke se at deres lege akseptert planen," sier McLean. Du kan bruke Ehelses legen søkeverktøy for å se alle de forskjellige planer din lege tar. Ring kontoret å bekrefte før du begår.

Selv om du er stikker med samme forsikring plan, er det en god idé å sjekke med din lege kontor for å sørge for at de godtar det i 2015. "Nettverket kan endre år til år," McLean advarsler.

Betal din premie tidlig

Din første premie betaling gjøres før den effektive datoen. Vente til siste minutt for å få det, McLean sier, og du kan bli sperret for flere timer når du prøver å betale over telefon eller snakke med kundeservice. Pass på å planlegge betalingen med tid til overs.

Hvis du er fast, kan en lisensiert forsaking agent hjelpe deg kjøre tall, McLean antyder. Regjeringens healthcare.gov nettstedet er en annen god kilde for informasjon.


No comments:

Post a Comment