Thursday, March 5, 2015

Harver Health Insurance Group Tokyo News på 6 tips for å kjøpe helseforsikring gi ikke deg en migrene



Mer enn 8 millioner mennesker er registrert i helseforsikring gjennom regjeringen markedet, ifølge US Department for Health and Human Services. (Alex Williamson/Ikon bilder/Corbis)


Hvis du ikke har tenkt på helsevesenet dekning i 2015, nå er tiden. For planer i regjeringen exchange må du registrere av 15 desember for at dekning å starte 1 januar. Og med flere nye og kommende endringer i planer og forskrifter, gjeldende plan kan ikke lenger være det beste alternativet.

"Selv om du hadde dekning i år som du var veldig fornøyd med, det er en god idé å gå tilbake til markedet for å se hvilke alternativer du har," sier Rachel Klein, direktør for organisatorisk strategi for familier USA, en nonprofit forbruker helsevesenet advocacy gruppe. "I de fleste markedsplasser, fordeler og priser endret mye."

Hvis du er en av de 17 prosentene av amerikanere uten helseforsikring, kan høyere straffer gi deg ekstra insentiv til å melde i år. I 2015 går avgiften for å være uforsikret opp til 2 prosent av din inntekt, versus 1 prosent i 2014. (Noen er unntatt fra straffen.)

Men du trenger ikke å tilbringe timer knaser tall, forbannet på datamaskinen og lidelse gjennom byråkratiet-indusert hodepine å finne riktig helse forsikring for deg og din familie. Yahoo helse snakket med helseforsikring innsidere å lære måter å forenkle søket, spare penger og beskytte din helse i det kommende året.

Beware av klistremerke sjokk

"Mange mennesker bare se på den månedlige premien og glem å se på andre kostnader," sier Klein. "Så når de går til legen for første gang det året, copayments er høyere enn de ventet dem til å være, eller egenandel er mye høyere. Tenker tilbake på det siste året: hvor mange resepter du fylle månedlig? Hvor ofte du ser legen? Velge en plan med en høyere månedlig premie kan spare deg penger samlet ved å dekke mer av kostnadene.

Jakte ned dette skjulte linjeelementet

Premie, copayments og coinsurance, det er en flere store tall å vurdere: årlige lomme grensen, sier Carrie McLean, en helseforsikring ekspert med eHealthInsurance.com. Hvis du bryter benet eller din datter trenger henne vedlegg fjernet, vil du sannsynligvis blåse gjennom din egenandel og måtte betale for en viss prosent av (kalt coinsurance). Heldigvis begrense helseplaner det totale beløpet du må betale i ett år. Når du har truffet at cap, kalt årlig beløp betalt grensen, seg helseforsikring tar av resten. Grensen kan variere alt fra $500 til $ 10 000 eller mer, så det er lurt å ta en titt og spør deg selv, "I en nødssituasjon, ville jeg kunne komme opp med det?"

Angi informasjonen på nytt

Første skritt bør alle gjøre når forsikring er å gå til healthcare.gov og angi informasjonen å se om du kvalifiserer for økonomisk hjelp betale for forsikring, og hvis så, hvor mye hjelp du får, Klein sier. Hvis du ikke tar dette trinnet, vil du automatisk få samme beløp du mottok i fjor (hvis noe). Men endringene i markedet betyr at du kan kvalifisere deg for mer hjelp, selv om din finansielle status ikke er endret.

Vurdere andre typer økonomisk hjelp

Hvis inntekten er under 250 prosent av føderale fattigdomsgrensen ($39,325 for en familie på to), kan du få ekstra hjelp med egenandeler og copayments, som kalles kostnad-deling reduksjon. Dette er forskjellig fra subsidier som hjelpe oppveie kostnadene for premium (beløpet du betaler hver måned). "Du må kjøpe en sølv plan for å få som hjelper, men det gjør kostnadene for å få helsetjenester mye rimeligere," sier Klein.

Hvis du elsker din doc...

Sørg for å kontrollere at han eller hun er i forsikring nettverket. "En stor feil som folk gjorde i fjor er de bare så på prisen på planen, og de ikke se at deres lege akseptert planen," sier McLean. Du kan bruke Ehelses legen søkeverktøy for å se alle de forskjellige planer din lege tar. Ring kontoret å bekrefte før du begår.

Selv om du er stikker med samme forsikring plan, er det en god idé å sjekke med din lege kontor for å sørge for at de godtar det i 2015. "Nettverket kan endre år til år," McLean advarsler.

Betal din premie tidlig

Din første premie betaling gjøres før den effektive datoen. Vente til siste minutt for å få det, McLean sier, og du kan bli sperret for flere timer når du prøver å betale over telefon eller snakke med kundeservice. Pass på å planlegge betalingen med tid til overs.

Hvis du er fast, kan en lisensiert forsaking agent hjelpe deg kjøre tall, McLean antyder. Regjeringens healthcare.gov nettstedet er en annen god kilde for informasjon.


Sunday, March 1, 2015

Harver Health Insurance Group Tokyo News: Tips for a finne rimelig helseforsikring


Når den Affordable Care Act gikk i full effekt i år, det ga uninsured amerikanere en mektig pådriver til å gå ut og få en tilstandspolicy: et gebyr hvis de ikke oppfyller. Og mens straffen var relativt mild i 2014, det er bare går å øke startet i 2015. Resultatet er mange enkeltpersoner som trodde de kunne ha råd til helseforsikring skyves i markedet.

Det er noen gode nyheter for de på et budsjett, men. ACA inneholder flere forsikring alternativer enn før. Og de på den nedre enden av skalaen inntekt kvalifisere for tilskudd som gjør bonuser mye mer håndterlig.

Hvis du er en av de mange amerikanerne ser for forsikring på sine egne fordi de ikke får dekning gjennom arbeid, Hers hva du må vite for å holde betalinger så lavt som mulig.

Se om du kan få et tilskudd

Hvis du kjøper en individuell helsevesenet plan, kan du enten gjøre det den gammeldagse måten-kjøpe det direkte fra en operatør – eller butikk politikk på på statens helseforsikring exchange. Bytte, eller "markedet," består av private forsikringsselskaper som må tilby standardisert planer for enkeltpersoner, familier og små bedrifter.

Fra et kostnadsperspektiv er går gjennom dette markedet et tveegget sverd. Fordi regjeringen angir minimum standarder for hva dekkes av disse planene, er deres klistremerket pris noen ganger høyere enn planer solgt utenfor utveksling. Men kan noen forbrukere få inntekter-basert skattefradrag hvis de bruker markedsplassen. Av den grunden alene er det verdt å sjekke dem ut når du ser etter en policy.

For å få et tilskudd som privatperson, må du være en statsborger eller lovlig bosatt i USA og tjene mindre enn 400% av føderale fattigdomsgrensen. Foreløpig som beløper seg til $46,680 eller mindre per år for en privatperson og under $95,400 for en familie på fire. Når du går på webområdet for exchange, vil du bli spurt om din inntekt og familiens størrelse å bestemme kvalifiserer.

Bestemme om en enkel plan som passer dine behov

En av de enkleste måtene å holde den månedlige utgifter i sjakk er å velge en høy egenandel helseplan (HDHP). Du har lavere premie, men også mye mer risiko hvis noe uforutsett skulle skje-de kalles høy fradragsberettigede planer for en grunn.

En fin fordelen med HDHPs er at du kan koble dem med et helse sparekonto, som lar deg betale for lomme medisinske utgifter bruke før skatt dollar. Hvis du er i 15% skatt braketten, er det som å få 15% rabatt på alle de helsemessige kostnadene som påløper, fra lege regninger til briller.

Hvis du er enda mer dristig, kan en såkalt "katastrofale" plan være verdt en titt. Dette gir bare-bones beskyttelse-du er dekket for tre besøker et år- men salen du med høyere egenandeler og co-forsikring utgifter. Ikke alle kvalifiserer, heller. Du må være under 30 år eller få en motgang fritak som demonstrerer du var ikke råd til dekning på exchange.

Se om du er kvalifisert for Medicaid

I sin søken for å øke antall forsikrede, opprettet ACA et minimum kvalifisering for Medicaid, felles føderale og statlige helse program for lav inntekt innbyggere. Nå må at terskelen være minst 133% av den nasjonale fattigdomsgrensen. Det er $15,521 år for en individuell og $31,720 for en familie på fire. Hvis du er historisk i middelklassen, men inntekten har falt nylig-for eksempel, gikk du deltid på jobben fordi du tar klasser-du kan kun kvalifisere. Du er sjansene er enda høyere hvis du bor i en stat som har reist inntekt cut-off over de føderale kravene.

Heldigvis krever å bestemme du er kvalifisert for Medicaid ekstra arbeid. Det samme programmet som fyller du ut for å se om du kan få en skatt kreditt vil fortelle deg om du er berettiget til Medicaid fordeler.

Undersøke forelder plan

Mange universitetsutdannet disse dager har en tough tid oppdagelse en fulltidsjobb helseforsikring. Men gjør ACA det mye enklere for cash-strapped unge voksne til å få dekning.

Nå kan personer delta eller bo på foreldrenes plan til de blir 26. Det er noen begrensninger her. Du må være enkelt og levende under ditt eget tak. Du må også være økonomisk uavhengige og kunne få forsikring gjennom arbeidsgivers plan.

Bunnlinjen


En av de enkleste måtene å spare penger er å sammenligne planer selges på en utveksling og de selges direkte gjennom en transportør. Men husk at politikk med lavere premier er ikke alltid den beste avtalen hvis de mener dramatisk høyere egenandeler og co-forsikring.