Sunday, March 1, 2015

Harver Health Insurance Group Tokyo News: Tips for a finne rimelig helseforsikring


Når den Affordable Care Act gikk i full effekt i år, det ga uninsured amerikanere en mektig pådriver til å gå ut og få en tilstandspolicy: et gebyr hvis de ikke oppfyller. Og mens straffen var relativt mild i 2014, det er bare går å øke startet i 2015. Resultatet er mange enkeltpersoner som trodde de kunne ha råd til helseforsikring skyves i markedet.

Det er noen gode nyheter for de på et budsjett, men. ACA inneholder flere forsikring alternativer enn før. Og de på den nedre enden av skalaen inntekt kvalifisere for tilskudd som gjør bonuser mye mer håndterlig.

Hvis du er en av de mange amerikanerne ser for forsikring på sine egne fordi de ikke får dekning gjennom arbeid, Hers hva du må vite for å holde betalinger så lavt som mulig.

Se om du kan få et tilskudd

Hvis du kjøper en individuell helsevesenet plan, kan du enten gjøre det den gammeldagse måten-kjøpe det direkte fra en operatør – eller butikk politikk på på statens helseforsikring exchange. Bytte, eller "markedet," består av private forsikringsselskaper som må tilby standardisert planer for enkeltpersoner, familier og små bedrifter.

Fra et kostnadsperspektiv er går gjennom dette markedet et tveegget sverd. Fordi regjeringen angir minimum standarder for hva dekkes av disse planene, er deres klistremerket pris noen ganger høyere enn planer solgt utenfor utveksling. Men kan noen forbrukere få inntekter-basert skattefradrag hvis de bruker markedsplassen. Av den grunden alene er det verdt å sjekke dem ut når du ser etter en policy.

For å få et tilskudd som privatperson, må du være en statsborger eller lovlig bosatt i USA og tjene mindre enn 400% av føderale fattigdomsgrensen. Foreløpig som beløper seg til $46,680 eller mindre per år for en privatperson og under $95,400 for en familie på fire. Når du går på webområdet for exchange, vil du bli spurt om din inntekt og familiens størrelse å bestemme kvalifiserer.

Bestemme om en enkel plan som passer dine behov

En av de enkleste måtene å holde den månedlige utgifter i sjakk er å velge en høy egenandel helseplan (HDHP). Du har lavere premie, men også mye mer risiko hvis noe uforutsett skulle skje-de kalles høy fradragsberettigede planer for en grunn.

En fin fordelen med HDHPs er at du kan koble dem med et helse sparekonto, som lar deg betale for lomme medisinske utgifter bruke før skatt dollar. Hvis du er i 15% skatt braketten, er det som å få 15% rabatt på alle de helsemessige kostnadene som påløper, fra lege regninger til briller.

Hvis du er enda mer dristig, kan en såkalt "katastrofale" plan være verdt en titt. Dette gir bare-bones beskyttelse-du er dekket for tre besøker et år- men salen du med høyere egenandeler og co-forsikring utgifter. Ikke alle kvalifiserer, heller. Du må være under 30 år eller få en motgang fritak som demonstrerer du var ikke råd til dekning på exchange.

Se om du er kvalifisert for Medicaid

I sin søken for å øke antall forsikrede, opprettet ACA et minimum kvalifisering for Medicaid, felles føderale og statlige helse program for lav inntekt innbyggere. Nå må at terskelen være minst 133% av den nasjonale fattigdomsgrensen. Det er $15,521 år for en individuell og $31,720 for en familie på fire. Hvis du er historisk i middelklassen, men inntekten har falt nylig-for eksempel, gikk du deltid på jobben fordi du tar klasser-du kan kun kvalifisere. Du er sjansene er enda høyere hvis du bor i en stat som har reist inntekt cut-off over de føderale kravene.

Heldigvis krever å bestemme du er kvalifisert for Medicaid ekstra arbeid. Det samme programmet som fyller du ut for å se om du kan få en skatt kreditt vil fortelle deg om du er berettiget til Medicaid fordeler.

Undersøke forelder plan

Mange universitetsutdannet disse dager har en tough tid oppdagelse en fulltidsjobb helseforsikring. Men gjør ACA det mye enklere for cash-strapped unge voksne til å få dekning.

Nå kan personer delta eller bo på foreldrenes plan til de blir 26. Det er noen begrensninger her. Du må være enkelt og levende under ditt eget tak. Du må også være økonomisk uavhengige og kunne få forsikring gjennom arbeidsgivers plan.

Bunnlinjen


En av de enkleste måtene å spare penger er å sammenligne planer selges på en utveksling og de selges direkte gjennom en transportør. Men husk at politikk med lavere premier er ikke alltid den beste avtalen hvis de mener dramatisk høyere egenandeler og co-forsikring.

No comments:

Post a Comment